Service

YPS kan bl.a. erbjuda nedanstående tjänster och tillsammans med våra partners kan vi erbjuda heltäckande lösningar. Ring eller skicka oss ett mail så hittar vi en lösning som passar din båt.

Yach Performance Scandinavia kan optimera din båt för bättre prestanda och enklare hantering. Vi kan även hjälpa dig att förstå din båt och dess system bättre, vilket oftast kan vara en fördel då dagens båtar blir alltmer komplexa.

Riggar

Vi är riggspecialister som gärna tar hand om av- och påmastning, intrimning av din mast, byte av stående och löpande rigg, installationer och reparationer i masten. Mycket av detta kan vi göra med masten på plats.

Optimera din båt

Vi kan erbjuda lösningar för elektriska vinschar, moderna rullsystem, däcklayout, nya segel mm.

Elektronik

Installationer och optimering av marinelektronik samt nyinstallationer av IoT produkter för din båt.

Elinstallationer

Solpaneler, ankarspel, bogpropeller, inverters och batteriladdning. LED belysning inne och ute mm.

Komfortinstallationer

Vatten- och luftburna värmesystem, varmvattenberedare, kylskåp mm.

Reparationer

Bogpropeller, ankarspel, värmesystem, roder, styrsystem, navigation mm.

Transporter

Ta hem båten från utlandet. Vi har erfarenhet från internationella marinor samt goda kontakter vad gäller lastbilstransporter.

Förstå din båt

Om du känner ett behov av att utveckla dina färdigheter kan vi hjälpa dig bli ännu bättre på båthantering med motor (& segel). Ankring, Förtöjning, Segelhantering mm. 

Ny eller begagnad

Vi har mycket stor erfarenhet av att slutmontera fabriksnya båtar, både monohulls och katamaraner. Kan arrangeras både ute i Europa och här hemma. Vi kan även agera konsult om du känner dig osäker vid båtköp.