Hoppa till innehåll

HUSBIL

De allra flesta vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt liv även utanför hemmets väggar, och tillgången till energi i husbilen är en viktig komponent i detta!
Med rätt specifikation så ökar även möjligheterna att fricampa men ändå njuta av att man har tilläckligt med el ombord.

Vi kan erbjuda dig en rad olika lösningar för att förbättra tillgången till energi ombord, allt för att göra ditt campingliv enklare och mer bekvämt!

Användandet av smarta litiumbatterier samt smarta laddnings- och övervakningskomponenter från ledande tillverkare, gör att vi på YPS kan optimera tillgången till energi åt dig. Självklart ges du möjlighet att övervaka ditt nya energisystem med både Bluetooth och/eller Wifi.

Installationen är fackmannamässigt utförd, och du får självfallet en genomgång samt support av systemet, så du snabbt kan komma igång. Vi arbetar endast med välrenommerade produkter från ledande tillverkare för att säkerställa funktion och livslängd.

Beroende på vilket behov du har, samt vilken utrustning som finns ombord, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar för dig. Vi på YPS ger dig gärna en skiss på just din husbil med kostnadsförslag/offert som du kan ta ställning till!
Om ni går i tankar om att optimera strömförsörjningen i ert campingfordon så är ni varmt välkomna att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era önskemål!

Klicka på bilden för att göra den större.

Exempel med litiumbatteri med inbyggd BMS och solpaneler med Victron SmartSolar MPPT regulator.

Laddning av litiumbatterier från motorn sker via en DC/DC-laddare.

Exempel med litiumbatteri med inbyggd BMS och laddare/inverter.

Solpanel med Victron SmartSolar MPPT regulator.

Victron MultiPlus II laddare/inverter för laddning via landström (yttre el) med Cerbo GX och 7″ touch skärm för övervakning av systemet. Med möjlighet för fjärrövervakning.

Laddning av litiumbatterier från motorn sker via en DC/DC-laddare.

Exempel med Victron Energy’s litiumbatteri samt deras externa Smart BMS.

Solpanel med Victron SmartSolar MPPT regulator.

Victron MultiPlus II laddare/inverter för laddning via landström (yttre el) med Cerbo GX och 7″ touch skärm för övervakning av systemet.

Laddning av litiumbatterier från motorn sker via Victron’s Smart BMS CL 12/100.

*Skisserna är ej avsedda som kopplingsscheman och bör ej användas därefter.

sv_SESwedish