Hoppa till innehåll

Service

YPS kan bl.a. erbjuda nedanstående tjänster och tillsammans med våra partners kan vi erbjuda heltäckande lösningar. Ring eller skicka oss ett mail så hittar vi en lösning som passar din båt.

Yach Performance Scandinavia kan optimera din båt för bättre prestanda och enklare hantering. Vi kan även hjälpa dig att förstå din båt och dess system bättre, vilket oftast kan vara en fördel då dagens båtar blir alltmer komplexa.

OPTIMERA DIN BÅT

Läs mer..

ELEKTRONIK

Läs mer..

ELINSTALLATION

Läs mer..

KOMFORTINSTALLATIONER

Läs mer..

REPARATIONER

Läs mer..

TRANSPORTER

Läs mer..

FÖRSTÅ DIN BÅT

Läs mer..

NY ELLER BEGAGNAD

Läs mer..

Vi är riggspecialister som gärna tar hand om av- och påmastning, intrimning av din mast.

Vi erbjuder byte av stående och löpande rigg, installationer och reparationer i masten.

Mycket av detta kan vi göra med masten på plats…

Vi kan erbjuda lösningar för elektriska vinschar, moderna rullsystem, däcklayout, nya segl mm.

Har du problem med att vissa delar av navigationsutrustningen inte alltid vill spela med, inga problem, vår expert kollar gärna på detta och återkopplar med förslag till lösning. 

Man kan ofta behålla sina enheter, men att samtidigt investera i en ny modern plotter ger båẗen ett riktigt lyft. 

Har du inte ett av de bästa säkerhetssystemen för sjöfarten ombord ännu, så kan det var ett bra tillfälle att skaffa AIS (Automatic Identification System)

Är din VHF programmerad med ditt MMSI-nummer? Om inte, så bör man se till att det blir gjort. Detta är en mycket viktig säkerhetsdetalj, annars funkar inte Distress-knappen på din enhet som det är tänkt, då sjöräddningscentralen inte kan identifiera dig och enheter skickas därför inte ut för att hjälpa dig vid en nödsituation!

Vi på YPS arbetar med de flesta varumärkena och hjälper gärna till med att få dina system ombord att fungera bättre!

Vi på YPS tycker såklart att elen ombord alltid ska fungera, klanderfritt och säkert! 

Behöver du hjälp med att få ordning på elen ombord så fixar vi det åt dig. Allt från att gå igenom ditt elsystem och reda ut den vanligt förekommande ”kabelsalladen” med tillhörande korrekta avsäkringar, till att göra båten mer självförsörjande med hjälp av solpaneler och varför inte en uppgradering till Litiumbatterier.

Vatten- och luftburna värmesystem, varmvattenberedare, kylskåp mm.

Bogpropeller, ankarspel, värmesystem, roder, styrsystem, navigation mm.

Ta hem båten från utlandet. Vi har erfarenhet från internationella marinor samt goda kontakter vad gäller lastbilstransporter.

Om du känner ett behov av att utveckla dina färdigheter kan vi hjälpa dig bli ännu bättre på båthantering med motor (& segel). Ankring, Förtöjning, Segelhantering mm. 

Vi har mycket stor erfarenhet av att slutmontera fabriksnya båtar, både monohulls och katamaraner. Kan arrangeras både ute i Europa och här hemma. Vi kan även agera konsult om du känner dig osäker vid båtköp.

sv_SESwedish